top of page

SEURATOIMINTA

pesiskerho-kuva1.jpg
KOKKOLAN KIRI
Uuden alun äärellä

´´Kokkolan Kiri tarjoaa lapsille ja nuorille hyvät mahdollisuuden harrastaa pesäpalloa Kokkolassa´´

 

Laadukkaan harjoittelun takaa jatkuva ohjaajien koulutus ja huipputasolla pelanneet pelaajat. Syksyllä 2019 Santahaan pesäpallokentälle asennettu tekonurmi antaa tasokkaat mahdollisuudet lajin harjoittamiselle.

 

Aloitteleville lapsille suunnattu pesiskerho toimii taustalla, josta on mahdollisuus nousta sarjapelejä pelaavaan joukkueeseen. Kesällä 2024 Kirillä on G-juniori, F-juniori ja E-juniori joukkueet, joiden peleissä voit seurata tulevaisuuden pesistähtien kehittymistä. Vuosi 2024 on jo viides vuosi peräkkäin kun Kokkolassa on ollut pesäpallon junioritoimintaa. Näin pitkää perättäistä jaksoa ei Kirin seurahistoriassa ole tietääksemme ollut.

 

Naisten maakuntasarjajoukkue aloitti muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen kiivaat paikalliskamppailut kesällä 2021. Tapahtumina Kokkolan naisten pelit tulevat olemaan viihdyttäviä ja jännittäviä. Naiset ovat pelanneet menestyksekkäästi jo usean vuoden ajan ja jälleen kesällä 2024, tällä kertaa yhteisjoukkueena Kokkolan ja Toholammin naispelaajilla.

Miesten maakuntasarjajoukkue kasattiin vuosikymmenen tauon jälkeen ja talviharjoittelukausi valmisteli joukkueen kesän 2020 kiihkeitä pelejä varten.

´´Ensimmäisen kesän 2020 saldoksi tuli sarjan toinen sija, sarjanousumahdollisuus jäi pisteen päähän, kaudella 2021 voitettiin sarja, mutta jatkettiin kaudella 2022 edelleen maakuntasarjassa´´

 

Vuonna 2023 Kirin Miesten joukkue jäi elämään hiljaiseloa, mutta ehkä tulevaisuudessa saamme jälleen nauttia miestenkin sarjapeleistä toivon mukaan omien junioreiden johdattamana.

Kokkolan Kiri sai tunnustusta Pesäpalloliitolta vuonna 2020 pesisteko -palkinnolla.

bottom of page